Boeken

Change by design, how design thinking transforms organizations and inspires innovation, Tim Brown, 2009

Voor innovatie zijn briljante ideeën en briljante mensen nodig. In zijn boek “Change by Design” laat Tim Brown zien dat niets minder waar is. Organisatie, discipline en een goed innovatieklimaat zijn belangrijke elementen om vernieuwende concepten tot een succes te maken. Tim Brown staat aan het hoofd van IDEO, een vooraanstaand internationaal adviesbureau met een jarenlange praktijk op het gebied van ontwerp van producten en diensten voor grote en kleine organisaties. Aan deze achtergrond ontleent het boek ook haar kracht: op een heel toegankelijke en pragmatische manier laat Brown zien op welke manier innovatie tot stand gebracht kan worden. Methoden en technieken uit de praktijk van IDEO komen aan bod, maar het zijn met name de vele praktijksituaties die tot de verbeelding spreken.

http://www.amazon.com/Change-Design-Transforms-Organizations-Innovation/dp/0061766089

Leave a Reply